followers :)

do like this blog :)

20111213

harini first time aku terasa dalam gila.
aku bukan apa weh, aku tau korang actually nak gurau je main fire fire.
normal la kan ? aku pun selalu.
tapi, congrates ah korang punya fire tu succeed buat aku 
TERASA DALAM GILA.
aku tau aku bodoh gila weh, aku tak pandai macam korang.
aku tau aku tak selevel dengan korang.
aku bodoh aku bodoh aku bodoh.
memang aku dah struggle gila nak mampus untuk finals.
result ? korang tak payah tanya la kan.
sampai satu masa tu aku rasa aku loser gila.
sports tak active, pandai pun tak jugak.
apa yang aku bagus weh ?
macam tak ada.
what a loser kan ?
aku bukan nak kondem diri aku ke apa.
just tu je la apa yang aku nampak kat diri aku.
teringin nak jadi pandai macam orang lain.
apa spoil aku ? 
aku memang ada rasa cuak bila tengok orang lain pandai.
tapi rasa cuak tu tak berapa kuat lagi untuk aku nak berubah.
kenapa weh ?
aku tak tahan orang cakap aku pandai, aku pandai.
diorang tak tau doh aku macam mana.
korang suruh chill, chill. kau jadi tempat aku la then cuba la chill !
haish, fareez fareez.
kekadang rasa dihina pun ada sebab aku bodoh.
sorry, self confident aku memang kurang gila.
aku cepat give up, senang terasa.
tapi aku teringin gila nak jadi macam korang :|


2 comments:

Yasmin Aisyah Love said...

Hey fareez, chill lah. Why sangatt down? Next year is the year. Show it you can do. Kau tak bodoh lah weh. Chill weh

ZAMIR AFIQ said...

iezs ,jgn ckp mcmtu.
ble ko ckp cmtu,aku sndiri rse nak nangis sial.
aku trase gak cmtu bro.
aku pon x pndai.
taun dpn sme2 la kte brubah ye iezs
aku syg ko bro.
jgn ckp ko bodoh.
kte sme je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...