followers :)

do like this blog :)

20111130


maybe korang kenal fareezfauzee, tapi korang kenal ke 
sebetulnya ? hahaha, baca ni :D

  1. dia tak handsome, tak cool, tak pandai, pemalu. HAHAHA
  2. dia ni suka dengar lagu je memanjang.
  3. suka latest gadget, kalau boleh nak ada semua.
  4. paling payah nak diajar dalam kelas.
  5. suka tidur lambat dan suka bangun lambat plus benci bila kena kejut.
  6. suka designing, PHOTOSHOP LAA
  7. suka warna hitam, orange, purple, putih
  8. seorang yang boros nak mampus
  9. takut lipas yang terbang terbang tu. eeee >.<
  10. pemalas nak bersukan, lepak dekat dorm je tidur :D  
  11. dia tak suka berdendam
  12. tak suka gaduh mulut, apa class. macam perempuan je. HAHAHA
  13. pantang dengan penipu, hipokrit, attentionwhore.
  14. SUKA MAKAN !


to be continue... :D                                                     

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...