followers :)

do like this blog :)

20120601

haunted house 12'


DARE TO ENTER ?
so this year punya karnival day, V jaya plan nak buat rumah hantu.
nak sumbang segala idea untuk merealisasikan impian rumah hantu ni. haha.
tapi modal semua tak ada. so kitorang gabung la dengan kelab rekacipta & warisan.
dapat la modal serat dua, baru boleh gerak.

banyak rintangan kitaorang kena lalui sepanjang the making rumah hantu ni.
mintak permission bagai, fight gila ah sebab mula mula 
sekolah tak bagi buat rumah hantu ni.
tapi dah trademark masa hari karnival kat SAS. kena la ada rumah hantu kan ? :P

on the carnival day tu, rumah hantu bukak lambat.
sebab tak siap punya pasal. bayangkan la, carnival hari sabtu.
start buat pukul 3.00 hari jumaat, 
pukul 7.00 rest kejap,
start balik pukul 8.00 malam,
sampai esok paginya, pukul 10.00 pagi lebih baru siap.
gerai lain semua dah start buka pukul 9.00.
tak tidur malam doh, sumpah.
orang lain dapat la tidur paling kurang pun 10 minit. aku haram dapat tidur walau sesaat. 
lepas tu, kena handle bagai the whole day. peh sumpah penat.
sampai ber-eyebag mata aku. hardcore punya.
HAHAHAHA. padan muka.

cakap pasal untung, aku tak kisah sangat pun. sebab aku just nak tengok rumah hantu ni menjadi, yela antara banyak gerai, rumah hantu paling challenging nak buat.
bila dah berjaya, tu je la yang aku nak tengok(:

so, thanks to all yang terlibat dalam the making of HAUNTED HOUSE 12' ni.

CREWS :
Akid Wafiuddin
Tunku Amirul Azmin
Firdaus Bakri 
Hazwan Dohadi 
Iman Syafiq

BUDAK HANTU :
dzulhilmi aizat 
norman hakim 
ameer ashman 
farhan ibrahim 
amer yasin 
awi razali 
danial erffan

BANTUAN SUKARELAWAN :
Afiq Asyraf 
Azhad Imran 
Raja Afi Amierul Aiman
Akram Asseri





well done crews !





1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...